İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopterinin enkazı bulundu

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopterinin enkazı bulundu

İran lideri İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter, Doğu Azerbaycan'da meydana gelen olumsuz hava şartları sebebiyle dağlık bir bölgede kaza geçirdi. İHA tarafından yapılan keşifler sonucu, arama kurtarma ekipleri kazanın yerini belirledi ve İran Kızılayı, Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopterinin yerinin tespit edildiğini açıkladı.

Doğu Azerbaycan'da meydana gelen olumsuz hava şartları, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ı taşıyan helikopterin dağlık bir bölgede kaza yapmasına neden oldu.

fds-001.jpg

Kazanın ardından yapılan ilk açıklamalarda, herhangi bir yaşam belirtisi olmadığı belirtildi. İran resmi yayın organları, Akıncı İHA tarafından yapılan keşifler sonucu tespit edilen ve Cumhurbaşkanı Reisi ile beraberindeki heyeti taşıyan helikopterin düştüğü bölgede herhangi bir yaşam izine rastlanmadığını bildirdi.

bdvg-001.jpg

İRAN DEVLET TELEVİZYONU BÖLGEDE YAŞAM BELİRTİSİNİN OLMADIĞINI AÇIKLADI

Yerel medya kaynaklarına göre, kazada helikopter büyük oranda hasar gördü ve parçalara ayrıldı. Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatta kalma şansının oldukça az olduğu ve helikopterin alev alarak tamamen yandığı ifade ediliyor. İran resmi yayın organları, Akıncı İHA tarafından yapılan keşif sonucunda tespit edilen, Cumhurbaşkanı Reisi ve beraberindeki heyeti taşıyan helikopterin düştüğü bölgede herhangi bir yaşam izine rastlanmadığını bildirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.