Haluk Levent'ten Gamze Özçelik'e destek mesajı

Haluk Levent'ten Gamze Özçelik'e destek mesajı

Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Gamze Özçelik'e bir sosyal medya kullanıcı tarafından yapılan yorum dikkat çekti.

Arka Sokaklar dizisiyle tanınan Gamze Özçelik'in ikinci kez evlenmesi, medyanın ve sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Bir sosyal medya kullanıcısının geçmişte yaşadığı olayı hatırlatan bir paylaşımda bulundu.

Bu duruma tepki gösteren isimlerden biri de Haluk Levent oldu.

Gamze Özçelik'in evlilik haberinin yayılmasının ardından, bir sosyal medya kullanıcısı Gamze Özçelik'in geçmişinde yaşadığı karanlık bir olayla dalga geçen bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, "Gamze Özçelik ne kadar değişmiş, maşallah nurlanmış. Nokia 6600 cep telefonum vardı açar izlerdik" şeklindeki ifadeler yer aldı.

ekran-goruntusu-2024-06-11-153020.png

Paylaşıma ilişkin Haluk Levent de sessiz kalmadı ve bu kullanıcıya özel bir mesaj göndererek, "Merve! Yapmamalısın! Eski erkek arkadaşı tarafından ilişkisi ifşa ve istismar edilen kadın için bunları yazmak kadın onuruna inandığımız değerlerin tümüne aykırıdır. Yakinen biliyorum yıllardır insanlık için emek veriyor. Haydi silelim twiti" dedi.

ekran-goruntusu-2024-06-11-153026.png

Levent'in bu uyarısı üzerine kullanıcı, paylaşımını kaldırdı.

2000'li yıllarda, Gamze Özçelik'in özel görüntüleri internete sızdırılmış ve eski sevgilisi Gökhan Demirkol tarafından istismara uğradığı iddiasıyla gündeme gelmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.