14 ilde eş zamanlı SİBERGÖZ-44 operasyonu! Kalpazanlar kıskıvrak yakalandı

14 ilde eş zamanlı SİBERGÖZ-44 operasyonu! Kalpazanlar kıskıvrak yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, dolandırıcılara yönelik düzenlenen SİBERGÖZ-44 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamada, 14 ilde paravan şirketler kurarak dolandırıcılık yapan şahısların yakalanması için başarı ile icra edilen SİBERGÖZ-44 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

ekran-alintisi3.jpg

Bakan Yerlikaya’nın resmi X hesabından yapılan açıklamada, güvenlik güçleri tarafından İstanbul ve Kocaeli merkezli Ankara, Aydın, Gaziantep, Düzce, İzmir, Hatay, Diyarbakır, Kayseri, Trabzon, Ağrı, Balıkesir ve Eskişehir olmak üzere 14 ilde, güvenlik güçleri tarafından başarı ile icra edilen SİBERGÖZ-44 operasyonunda 45 adet paravan şirket kurarak vatandaşları dolandıran 107 kişi kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

ekran-alintisi1.jpg

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada ayrıca, güvenlik güçleri tarafından başarı ile icra edilen operasyonda, 4 adet ruhsatsız tabanca, çok miktarda döviz ve Türk Lirası ile çok sayıda dijital materyale de el konulduğunu bildirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.