Halk TV'den flaş ayrılık! Vedasını böyle duyurdu

Halk TV'den flaş ayrılık! Vedasını böyle duyurdu

Halk Tv'de yer alan ve birçok kişi tarafından ilgiyle izlenen programda şok bir veda yaşandı.

Ünlü gazeteci Şirin Payzın, sunuculuğunu yaptığı "Sözüm Var" programından ve Halk TV'den ayrıldığını duyurdu. Payzın, veda notunda "Sözüm Var bitti ama söz bitmez" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Şirin Payzın, Halk TV'deki "Sözüm Var" programının moderatörlüğünden ayrılma kararını açıkladı.

Dün akşam canlı yayında bu kararı duyuran Payzın, sosyal medyada da ayrılığını bir paylaşımla takipçilerine iletti.

Payzın, mesajında şu ifadeleri kullandı,

"Bir ayrılma haberi ve teşekkür;

Sözüm Var’ı birlikte hazırladığım ve sunduğum dostum ve yol arkadaşım Barış Terkoğlu'na, sessiz kahraman sevgili editörüm Erdal Aktaş’a, 20 senelik can dostum Emin Çapa'ya, güzelliği, neşesi ve müthiş haberciliğiyle bize güç katan Seyhan Avşar’a, her zaman sırtımı dayadığım şahane yönetmen Murat Erdoğan’a, kısa süre çalıştığım ama çok mutlu olduğum programlar koordinatörümüz sevgili Kürşat Oğuz’a ve Halk TV haber merkezinin pırıl pırıl habercilerine, teknik ekibe, kameramanlarımıza çok teşekkür ederim. Seyircilerimize bizi hep destekledikleri, konuklarımıza vakit ayırdıkları için minnettarım. Sözüm Var bitti ama söz bitmez." dedi.

ekran-goruntusu-2024-05-23-114103.png

ŞİRİN PAYZIN KİMDİR?

Şirin Payzın, Makedonya göçmeni bir babanın ve Kırım göçmeni bir annenin kızı olarak 1968 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Babası gazeteci olan Şirin Payzın, bir dönem Ankara'da yaşadı ve lise yıllarında tiyatro ile ilgilendi.

1987 yılında üniversite eğitimi için Fransa'ya giden Şirin Payzın, babasının vefatı üzerine Türkiye'ye geri dönmek zorunda kaldı. İstanbul Üniversitesi Filoloji Bölümü'nde yarım dönem eğitim aldıktan sonra Bilkent Üniversitesi'nde Sanat Tarihi ve İşletme okudu. Eğitimine son olarak New York Üniversitesi'nde devam etti ve burada tamamladı.

1999 yılında Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Ali Ahmet Acet ile evlenen Payzın, daha sonra bu evliliğini sonlandırdı. Şirin Payzın, çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor.

664ee95ab9a50528.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.