Hadise’den Eurovision paylaşımı ‘Sevenlerini heyecanlandırdı’

Hadise’den Eurovision paylaşımı ‘Sevenlerini heyecanlandırdı’

Ünlü şarkıcı Hadise’den Eurovision paylaşımı geldi. Hayranlarını heyecanlandırdı.

Eurovision sahnesine yıllar sonra ilk kez çıkan Sertap Erener Türkiye’nin gündemine oturdu. 68. Eurovision şarkı yarışmasına konuk sanatçı olarak katılan Sertap Erener ikinci yarı finalde 2003 yılında yarışmada 1. olduğu ‘Everyway That I Can’ adlı şarkısını seslendirdi.

Sertap Erener’in yıllar sonra Eurovision sahnesinde yer alması Türkiye’de büyük ses getirdi. Türkiye’nin Eurovision’a tekrar katılıp katılmayacağı ise tekrar gündeme geldi. İsveç’in Malmö kentinde düzenlenen yarışmaya konuk olarak katılan Sertap Erener, dönüşte Türkiye’nin Eurovision’a katılması için elinden geleni yapacağını söyledi.

663d4cd5774a71a9e6bd8831.webp

Sertap Erener’in Eurovision sahnesine çıkması Türkiye’de 7’den 70’e herkesi heyecanlandırdı. Sertap Erener’e bir destek ise 2009 yılında ‘Düm Tek Tek’ şarkısı Eurovision’a katılan Hadise’den geldi.

Sosyal medya hesabından Sertap Erener’in Eurovision sahnesindeki paylaşan Hadise sevenlerini heyecanlandıran paylaşım yaptı. Hadise Instagram hesabının hikaye bölümünden “Sertap, bana ve bize neler hissettirdin! Ah o günler…Bir gün yeniden” ifadelerini kullandı.

sertap-erener-21-yil-sonra-eurovision-sahnesinde-17312469-5537-m.png

Hadise’nin “Bir gün yeniden” demesi hayranlarını heyecanlandırdı. Türkiye yarışmaya son olarak 2012 yılında Can Bonomo ile birlikte katıldı.

gnngi5xweaaqrpz.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.