Cem Yılmaz’dan kendisine ‘veteran komedyen’ diyen Hasan Can Kaya’ya olay gönderme! Atışma fena kızıştı

Cem Yılmaz’dan kendisine ‘veteran komedyen’ diyen Hasan Can Kaya’ya olay gönderme! Atışma fena kızıştı
Sakatlık geçiren Hasan Can Kaya’ya sahneden gönderme yapan Cem Yılmaz, kendisine verilen cevaba üstü kapalı bir göndermede daha bulundu. Sosyal medya yıkıldı.

Kendisine sahneden gönderme yapan Cem Yılmaz için “Veteran komedyen” açıklamasında bulunan Hasan Can Kaya’nın iğneleyici sözlerine Cem Yılmaz tepkisiz kalmadı. Yılmaz’dan üstü kapalı yeni bir gönderme gelirken, sosyal medya takipçileri yorumlarda ikilinin atışmaları hakkında düşüncelerini paylaştı.

CEM YILMAZ SAHNEDEN GÖNDERME YAPMIŞTI

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, ‘CMXXIV’ isimli stand up gösterisinde Hasan Can Kaya’ya göndermede bulunmuştu. Konuşanlar adlı programı bulunan Kaya’yı tiye alan Yılmaz, Gebze’den geldiğini söyleyen seyircisine cevap olarak Hasan Can Kaya’nın küfürlü stand up yapmasına gönderme yapmıştı.

Küçük bir sakatlık geçirdiği için sahnesine ara veren Hasan Can Kaya da kendisine Cem Yılmaz tarafından yapılan göndermeye sert cevap vermişti ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

“VETERAN KOMEDYEN” DEMİŞTİ

Kaya, Yılmaz’ın kendisine söylediği sözlerin sorulması üzerine “Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş” ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözler Cem Yılmaz’ın yeni bir gönderme yapmasını kaçınılmaz kıldı ve ünlü komedyenden karşı atak geldi.

G.O.R.A. ÜZERİNDEN CEVAP VERDİ

Komedyen Hasan Can Kaya’nın sert göndermesinin üzerine gönderme yaptığı düşünülen Komedyen Cem Yılmaz, G.O.R.A. filminden bir paylaşım gerçekleştirdi. X hesabından yaptığı paylaşımla gündeme gelen Yılmaz, G.O.R.A.’daki “Komutan Logar” karakterini paylaştı. Üstü kapalı bu paylaşım, gözü açık takipçilerin radarından kaçmadı ve gönderme hemen anlaşıldı.

cem1.jpg

TAKİPÇİLERİ ŞIP DİYE ANLADI

Ünlü komedyenin Kaya’ya yaptığı gönderme, bazı takipçilerinin radarından kaçmadı. Yılmaz’ın, Komutan Logar görselini paylaşarak bazı mesajlar vermek istediği düşünüldü.

Bir kullanıcı, Komutan Logar’ın meşhur repliklerinden birini paylaşarak şu ifadeleri kullandı: “Anlamayanlar için replik: ‘Kimsin sen?’”

cem2.jpg

Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise “Kendisine laf sokan Hasan Can'a “Her şeyi biliyorsun, sen kahin misin?" diyor aslan abim” dedi.

Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları göndermeyi anlamadı. “Abi ne demek istiyorsun, direkt söyle, IQ yetmiyor”, “Serenay’a gönderme mi var yine? Hangi birbirinden uzak iki nesneye bakacağız?” şeklinde yorumlar da geldi.

cem3.jpg

cem4.jpg

cem5.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.