Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya polemiğine Fatih Altaylı yorumu! Henüz o ligde değil

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya polemiğine Fatih Altaylı yorumu! Henüz o ligde değil
Gazeteci Fatih Altaylı'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında başlayan polemiğe şaşırtan yorum geldi.

Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasındaki polemiği değerlendiren Fatih Altaylı'nın yorumları dikkat çekti. Altaylı, her iki komedyeni de sevdiğini belirtirken, onların farklı tarzları olduğunu belirtti.

Altaylı, her iki tarzın da kendine özgü olduğunu kabul ediyor ve bu farklılıkların kavga etmeye değmeyecek kadar önemsiz olduğunu ifade etti.

Ayrıca, Altaylı'nın "anlamsız bir tartışma" olarak nitelendirdiği bu polemiğin, her iki komedyenin de iyi para kazandığı ve farklı kitlelere hitap ettiği göz önüne alındığında gereksiz olduğunu belirtti.

HENÜZ O LİG'DE DEĞİL

Altaylı konuşmasının devamında, "Cem Yılmaz Bir stand up'çı, Hasan Can Kaya Cem Yılmaz gibi değil Hasan Can daha çok seyirciyle itişen, bol küfürlü bir muhabbet yürüten eğlenceli mi eğlenceli zeki mi zeki fırlama mı fırlama ama Cem Yılmaz başka bir dik yani Hasan Can Kaya henüz o ligde değil tabii onun Cem'e veteran demesi bana dense çok bozulmam.

ekran-goruntusu-2024-04-29-114511.png

Cem'in de pek bozulduğunu sanmıyorum bozulmuş mudur ondan da emin değilim." ifadelerinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde, Cem Yılmaz, gösterilerinden birinde seyircilerin Gebze'den geldiklerini söylemesi üzerine "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi." cevabını vermiş ve Hasan Can Kaya'nın konuşmasını tiye almıştı.

Cem Yılmaz'ın çıkışına yanıt olarak ise Hasan Can Kaya, "Küçük bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış" yanıtını vermişti.

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında çıkan bu tartışmaya oyuncu Şahan Gökbakar'da dahil olmuştu.

Gökbakar sosyal medya hesabından Kaya'yı bu tartışmada desteklediğini ifade ederek, "1 saat müsade edin, biraz gülüp geliyorum" notunu düştüğü gönderisini paylaşmıştı.

211439429-204836014-sahan-gokbakar-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.