Bu sene serinlemek bir hayli cep yakacak! İşte liste liste giriş fiyatları

Bu sene serinlemek bir hayli cep yakacak! İşte liste liste giriş fiyatları

Tatil yapmak artık vatandaşlar için lüks bir halden çıkarak bir hayal haline gelmiş durumda.

Bodrum gibi prestijli tatil destinasyonlarına gitmek için ciddi bir maddi fedakarlık yapmak gerekiyor. İstanbul'da ise günü birlik tatil seçenekleri hala ulaşılabilir bir halde bulunuyor.

4ntyee34guoj-ndnhmqz4q.webpHavaların ısınmasıyla birlikte, tatil hayalleri de tekrar canlanmaya başladı. Ancak, ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşlar, tatil yapmayı düşünmek yerine nasıl geçineceklerini düşünüyorlar.

Bodrum ve Antalya gibi tatil cennetlerinde tatil yapacak mutlu azınlık ise artık küçük bir serveti gözden çıkarmış durumda. Ancak, sosyal medyada Bodrum'daki plajlara giriş ücretlerinin paylaşılmasıyla herkes şaşkına döndü.

laplajbodrum-bodrum.jpgİşte Bodrum'un ünlü plajlarına giriş ücretleri:

Edition Otel için 130 Euro (yaklaşık 4 bin 500 TL), Mandarin Oriental için 130 Euro, Scorpions Beach için 60 Euro giriş ücreti ve 90 Euro harcama, Maça Kızı için ise 6.500 TL harcama ve Lucca Beach için 100 Euro.

İstanbul'da ise evlerinde tatil yapacak olanları biraz olsun sevindirecek haberler var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Büyükada, Caddebostan, Güneş ve Küçükçekmece Menekşe plajlarına bu yıl belirlenen giriş ücreti tam 60 TL, öğrenciler için ise 30 TL olarak belirlendi.

Çatalca Yalıköy 1-2, Arnavutköy Yeniköy, Sarıyer Kısırkaya, Silivri Semizkum, Kumluk, Selimpaşa, Büyükçekmece Albatros ve Avcılar Denizköşkler plajları ise ücretsiz olarak hizmet verecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.