Bayraklı'da uyuşturucu operasyonu: 3 Kişi gözaltına alındı

Bayraklı'da uyuşturucu operasyonu: 3 Kişi gözaltına alındı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen bir eve şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

İzmir Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, bir eve uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ve çok sayıda silah bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, adresi gözetleyerek şüpheliler hakkında teknik ve fiziki takip yürüttü. Savcılıktan alınan talimat üzerine sabah saat 05.00'te belirlenen adrese operasyon düzenlendi.

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER:

6 ruhsatsız tabanca, 1 dürbünlü 2 pompalı tüfek, 7 kartuş, 92 fişek, 1 hassas terazi, 222 gram metamfetamin, 40 gram esrar, 1 muşta, 2 sustalı bıçak, 2 bin 550 euro, 100 dolar, 3 bin 95 TL.

Olayla ilgili A.M., A.Ç. ve S.Ö. adlı 3 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden A.Ç.'nin uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama, kadına karşı basit yaralama, uyuşturucu madde satın alma ve bulundurma suçlarından hakkında kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası olduğu ve arandığı öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.