Orhangazi'de mahalle yangına uyandı

Orhangazi'de mahalle yangına uyandı

Bursa Orhangazi'nin Muradiye Mahallesi'nde bulunan Öğretmenler Sitesi'nde gece yarısı çıkan yangın, bir aileyi ve köpeğini korku dolu dakikalar yaşattı.

20 dairenin bulunduğu apartmanda, 3. katındaki bir daireden yükselen dumanlar apartman sakinlerini alarma geçirdi. Duman ve kokuyu fark eden apartman sakinleri, vakit kaybetmeden itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Apartman tahliye edilirken, yangının başladığı evin sakinlerinin olay sırasında evde bulunmadığı öğrenildi.

Yangın söndürme ekipleri yoğun çaba sarf ederek yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, yanan dairede maddi hasar meydana geldi. Ev sahipleri, yangın söndürme çalışmaları tamamlandıktan sonra olay yerine geldiklerinde evde köpeklerinin olduğunu fark etti. İtfaiye ekipleri tarafından güvenle evden çıkarılan köpek, sahiplerine teslim edildi. Sahipleri, sevimli dostlarını tekrar kucaklarına alabildikleri için gözyaşlarına boğuldu. Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.