Ataşehir'de binada yangın çıktı: 2 yaralı

Ataşehir'de binada yangın çıktı: 2 yaralı
İstanbul Ataşehir'de meydana gelen yangın, Barbaros Mahallesi'nde akşam saatlerinde baş gösterdi. Dört katlı bir apartmanın üçüncü katında çıkan yangın, hızla büyüyerek tüm daireyi kapladı.

Ataşehir'de 4 katlı binada çıkan yangında, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi ve yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu kontrol altına alındı. Yangın sırasında 1 kişi dumandan etkilenirken, diğer 1 kişi ise ellerindeki yanıklar nedeniyle yaralandı. Sağlık ekipleri yaralılara hemen müdahale etti.

Yangının çıktığı dairede bulunan bir çocuk, yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti: "Arka odada bulunuyordum ön odada ise babam ve amcalarım sobayı yakmaya çalışıyordu. Birdenbire yangın çıktı ve alevler yükseldi. Kardeşimle birlikte hemen yan odaya geçtik, o sırada camın patladığını duyduk. Daha sonra hemen binadan aşağıya indik."

Olaya tanık olan Murat Yeşil ise, "Soba aniden alev aldı ve aile bireyleri evi terk etti. Neyse ki ölen ya da ağır yaralanan olmadı. Ev sahibi de olay yerinin yakınlarında görüldü" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.