Astrolog Dinçer Güner açıkladı! Önümüzdeki 4 gün fena geçecek

Astrolog Dinçer Güner açıkladı! Önümüzdeki 4 gün fena geçecek
Ünlü astrolog Dinçer Güner günlük burç yorumlarını paylaştı. Güner, Mars ile Neptün'ün birlikte hareket edeceğini söyledi.

Yıldızların ve gezegenlerin insanların hayatlarını etkilediğine inanan bir inanç sistemidir. Astrologlar, doğum haritalarını inceleyerek insanların kişilikleri, kaderleri ve gelecekleri hakkında bilgi edinebileceklerini savunurlar.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından 12 burç için yorumlarını paylaştı.

Güner, "KULLANILMIŞ, ISLAK SARI MUTFAK BEZİ GİBİ HİSSEDEBİLİRİZ! " diyerek şu açıklamalarda bulundu:

Mars ile Neptün birlikte hareket edecekler. Etki süresi 4 gün

Kuşku, şüphe gibi duygulara karşı yenik düşmeyi de beraberinde getirebilir. İyi tarafı ile manevi yolculuklar, din ile bütünleşme, ruhsal tatmin gibi etkileri de olabilir. Bu aralar aşk-meşk konuları hayatımızda hız kazanabilir amma velakin hiç bir şey göründüğü gibi de olmayabilir. Takke düştü kel göründü gibi durumlarla karşılaşmak istemiyorsak her bize gülene, yaklaşana yelkenleri hemen indirmemek gerek. Kandırılmalara açık zamanlardayız. Enerjimizde ciddi dalgalanmalar olabilir. Saatimiz saatimize uymayabilir. Belki de enerjimiz yerlerde gezebilir. Hiç bir şey yapmak istemeyebilir, kaçabiliriz. Kendimizi kullanılmış, ıslak sarı mutfak bezi gibi hissedebiliriz.

Bu aralar hayır kurumlarına yardım, yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek, şefkat eli uzatmak, manevi anlamda destek olmak içinde güzel zamanlardır. Enerjinizi hayır işlerine harcayabilirsiniz. Gerçeklerden kopmamak gerek, enerjinizi gerçekçi proje, konu ve insanlar için ayırın. Boş hayallerin peşinde koşarken ayağınız bir skandala takılmasın.

Ele güne rezil olmayın sonra. Bu aralar alkol gibi ürünleri tüketirken dikkatli olun, abartmayın, ağzınızla için. İlaç kullanırken ya da ürünleri satın alırken son kullanım tarihlerine bakın, zehirlenmelerin artabileceği zamanlar. Özellikle deniz ürünlerini tüketirken ekstra dikkat edin. Cinsel anlamda her türlü fantezinizi gerçekleştirebileceğiniz zamanlar.

Ama günün sonunda "Amaaan bu muydu" da diyebilirsiniz... Bu dönemde yaratıcılığınız ve ilhamınız artabilir, yeni projeler ve fikirler ortaya çıkabilir. Bu kavuşum, karizmatik ve çekici bir etkiye sahip olmamızı sağlayabilir.

Diğer insanlar üzerinde etkileyici bir izlenim bırakma şansını artırabilir. Bu dönemde duygusal tepkiler daha yoğun ve karmaşık olabilir. Hedefler ve amaçlar konusunda belirsizlik yaratabilir. Bu dönemde hedeflerimize odaklanmak ve gerçekçi bir şekilde ilerlemek için daha fazla çaba sarf etmek gerekir. Dikkat dağınıklığına ve motive olmakta zorlanmaya yol açabilir. Gerçekçi olmayan hedeflerin peşinden koşmamıza neden olabilir.

burc.jpg

MERKÜR RETROSU VE ETKİLERİ

Merkür, 1 Nisan'da Koç burcunda geri hareketine başlamış, ve dün 15:55'den sonra sona ermişti. Merkür Retrosu çoğu insanı etkisi altına almıştı.

Astroloji de önemi olan ve fazla etkisi bulunan Merkür Retrosu, tam anlamıyla iletişimsizlikten doğan problemleri gözler önüne seriyor.

Picture background

Gereğinden fazla tepkiler, tartışmalar, alınganlıklar ve ilgisizlikten yakınmalar gün yüzüne çıktıkça iletişim kopuklukları ve gerginlikler meydana geliyor.

Retronun Terazi burcunda gerçekleşiyor olması da ikili ilişkilerinizde sıkıntıları yükseltecek ve tahammül etmelerinizin sınırda olacağı bazen sabırsızlık gösterdiğiniz bir süreç içinde olacağınızı gösteriyor.

MARS İLE NEPTÜN BİRLİKTE HAREKET EDERSE NE OLUR

Mars ile Neptün'ün birlikte hareket etmesi astrolojik olarak önemli bir etki yaratır. Mars, savaş, enerji, motivasyon ve hareketlilikle ilişkilendirilirken, Neptün ise hayal gücü, mistisizm, karmaşık duygular ve sezgilerle bağlantılı. Bu iki gezegenin bir araya gelmesi, farklı etkileri birleştirerek karmaşık bir astrolojik durum oluşturur.

Mars ile Neptün'ün birleşmesi, duygusal ve ruhsal alanlarda derinlikli ve karmaşık deneyimler yaşanabileceğini işaret eder. Bu dönemde gerçeklik ile hayal gücü arasında bir bulanıklık olur. Kişiler, motivasyonlarını ve hedeflerini netleştirmekte zorlanır. Ayrıca, bu dönemde gerçeklerin ve gerçekçi hedeflerin belirsizlik içinde olması mümkün.

Picture background

Diğer yandan, bu astrolojik etki, yaratıcılığı ve hayal gücünü artırır. İlham almak, sanatsal ve spiritüel faaliyetlere yönelmek için uygun bir zaman olur. Duygusal olarak da hassas olur ve gerçeklik ile hayal arasında bir denge kurmak önemli.

Mars ile Neptün'ün birlikte hareket ettiği dönemlerde, enerji dalgalanmaları yaşanır ve motivasyon düzeyi değişkenlik gösterir. Kişiler, hayal kırıklıklarıyla veya karmaşık duygularla başa çıkmakta zorlanır. Bu nedenle, bu dönemde dikkatli olmak ve içsel dengeyi korumak önemli.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.