Ahmet Çakar Fenerbahçe'ye kurulan ‘kumpası’ açıkladı

Ahmet Çakar Fenerbahçe'ye kurulan ‘kumpası’ açıkladı

Eski hakem ve ünlü yorumcu Ahmet Çakar, canlı yayında Fenerbahçe’ye kurulan kumpası en ince ayrıntısına kadar anlattı.

Eski hakem ve ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz TV'deki canlı yayında Fenerbahçe ile ilgili gündemi sarsan açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çakar, kendi hakemliği yaptığı zamanlar da dahil olmak üzere, son 30 yılda TFF’de Anti-Fenerbahçe lobisinin hakim olduğunu ifade ederek, gündeme bomba gibi düşen ifadeler kullandı.

Ahmet Çakar canlı yayında; “Benim hakemliğim dahil son 30 yılda Türkiye'de futbol federasyonlarında daima Anti-Fenerbahçe lobisi hakimdir. Bu bir. İkincisi, Süper Kupa krizi. Arkasından maçın tarihinin buraya konulması. Arkasından Trabzon'daki olaylarda Halil Umut Meler'in ağır basiretsizliği ve Trabzon emniyetinin polisleri sahada bulundurmaması. İnsanın aklına çok görkemli bir kötülük organizasyonu getiriyor. Erden Timur, sen son derece samimiyetsiz bir adamsın! Dursun Özbek sen son derece samimiyetsiz bir adamsın! Niye biliyor musun? Dediniz ki TFF'ye pılınızı pırtınızı toplayıp gidin! Çok samimiyetsizsin Erden Timur, çok tehlikelisin. Erden Timur, ne olacak makul, nesi makul nesi? Erden Timur samimiyetsizsin, Dursun Özbek samimiyetsizsin!” Şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.