Dursun Özbek'ten Ali Koç'a 'baş ahlaksız' dedi

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a 'baş ahlaksız' dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Ali Koç'a sert sözler savurdu.

Dün geceki derbi yenilgisinin ardından yaşanan olaylar hakkında konuşan Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a "Baş ahlaksız" dedi.

Şampiyonluk kutlamalarına hazırlanan Galatasaray dün kendi sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olmuştu. Son hafta 1 puan alması halinde şampiyon olacak Galatasaray'da Fenerbahçe yenilgisi büyük moral bozukluğu yarattı. Maç sonrasında olaylar çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un stadyuma gelerek yöneticiler ve futbol takımıyla sahaya girmesi olayların çıkmasına neden oldu. Ali Koç ile Galatasaraylı yöneticiler arasında yaşanan gerginlik yaşanırken Fenerbahçeli teknik heyet sarı kırmızılı idarecileri darp etti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün gece Ali Koç'a seslenerek "Ben buradayım. Eğer birazcık yüreğin yetiyorsa gel seni bekliyorum" demişti. Özbek açıklamalarına bugün basın toplantısı ile devam etti.

"ALİ KOÇ'UN ŞIMARIKLIKLARI ARTARAK DEVAM EDİYOR"

"Dün geceki olayların ardından baş ahlaksız ve yanındakiler hakkında gerekli başvurular yapılmıştır" diyen Özbek suç duyurusu yaptıklarını söyledi.

Ali Koç'un yaptığı şımarıklıkların sezon başından beri artarak devam ettiğini belirten Özbek kimsenin ise Ali Koç'tan hesap sormadığını söyledi.

Dursun Özbek, dün stadyumda olmayan Ali Koç'un maç bittikten 1 saat sonra trafiği durdurarak geldiğini, polis eskortu ile stada giriş yaptığını söyledi.

Ali Koç'a seslenen Dursun Özbek " Bütün bu yaptıklarının hesabını teker teker senden soracağım. Yaptıkların yanına kalmayacak. Seçim kazanmak uğruna yaptığın bu şovun hesabını vereceksin. Tüm spor kamuoyu senin, camiaları karşı karşıya getirmek için bir proje olduğunu görecek. Son 6 aydaki gelişmelere tek tek bakın. Camiaları birbirine kırdırmak için yaptıklarını hatırlayın ve bu projenin ne anlama geldiğini anlayın istiyorum. Şunu da bil ki Ali Koç, bu yaptıkların bana sökmez. Ben Galatasaray başkanıyım..." diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.