7'den 70'e herkese bedava oldu! Tek kuruş bile ödemeyin

7'den 70'e herkese bedava oldu! Tek kuruş bile ödemeyin

2024 yaz sezonu için tatil planı yapanlara güzel haber geldi. 7'den 70'e herkese tamamen bedava oldu.

2024 yaz sezonunda otel fiyatlarındaki büyük artış, tatil planları yapan birçok kişiyi şoka uğratmış ve pek çok kişi otel hayallerine veda etmek zorunda kalmıştı. Otellerdeki bu fiyat artışı, tatilcileri kiralık villa ve yazlık evlere yönlendirdi. Ancak bu sefer de plajlarda şezlong ve şemsiye ücretleri tatilcilerin bütçesini zorladı.

HERKESE BEDAVA OLDU

2024 yaz sezonu için tatil planı yapanlar yükselen fiyatlar nedeniyle büyük şok yaşarken denize gitmek isteyenlere ücretsiz şezlong ve şemsiye müjdesi son dakika geldi. Aydın’ın turistik cenneti Kuşadası’nda, belediyenin halk plajlarında şezlong ve şemsiyeleri ücretsiz hale getirme kararı büyük bir memnuniyetle karşılandı. Yerel halk ve tatilciler, bu karardan dolayı Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkürlerini iletti.

PROTOKOL İMZALANDI

Kuşadası Kaymakamlığı’na bağlı Milli Emlak Müdürlüğü ile Kuşadası Belediyesi arasında 20 Mayıs’ta imzalanan bir protokolle, önümüzdeki 10 yıl boyunca Kuşadası sınırları içindeki 401 bin 12 metrekarelik plaj alanının bakımı, temizlik işleri ve ticari alanların işletilmesi yetkisi Kuşadası Belediyesi’ne devredildi.

Protokolün ardından Belediye Başkanı Ömer Günel, kentteki halk plajlarında artık şemsiye ve şezlongların ücretsiz olacağını duyurdu. Bu müjde, Türkiye'nin en önemli tatil merkezlerinden biri olan Kuşadası’nda hem yerel halkı hem de tatilcileri sevindirdi. Aydın'da turizm sezonunun açılmasıyla birlikte, tatilciler artık sahilleri ücretsiz kullanmanın rahatlığıyla daha keyifli bir tatil geçireceklerini belirterek belediye başkanına teşekkür ettiler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.