Yüksek kolesterolün sinyali kabul ediliyor:Parmaklarınızda bu belirtiler varsa...

Yüksek kolesterolün sinyali kabul ediliyor:Parmaklarınızda bu belirtiler varsa...

Bedeniniz meydana gelen bazı rahatsızlıklar sebebiyle uyarı niteliğinde sinyaller verebiliyor. Bu sinyalleri okuyabilmeniz erken teşhis açısından kritik önem taşıyor.

Sağlıklı beslenmeniz vücudunuzun yaşamsal aktivitelerini, herhangi bir bozulma olmadan devam ettirmesi için önem arz ediyor. Bedeniniz meydana gelen bazı rahatsızlıklar sebebiyle uyarı niteliğinde sinyaller verebiliyor. Bu sinyalleri okuyabilmeniz erken teşhis açısından kritik önem taşıyor.

FELÇ RİSKİNE DİKKAT!
Uzmanlara göre kolestrol seviyelerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Kolestrol seviyesinin yüksek olması bir çok hastalığı da beraberinde getirebiliyor. Damar tıkanmaları yaşandığı taktirde kalp krizi veya felç gibi acil müdahale gerektiren durumlarla da karşılaşmak mümkün olabiliyor. bu nedenle vücudunuzun olası bir işlevsel bozuklukta size gönderdiği sinyalleri doğru okumanız gerekiyor.
El ve ayak parmaklarınız mütemadiyen ağrıyorsa bu bir kolestrol birikimi işareti olabilir. öte yandan ellerde ve parmaklardaki karınca olan ma hissi de bu belirtilerden biri olarak karşınıza çıkabilir. Yüksek kolestrol seviyesi kan akışını etkileyerek karıncalanmaya neden olabilir. Erken önlem alabilmek adına vücudun verdiği bu tepkilerin farkında olmak gerekiyor. Uzmanlar bu konuda sık sık uyarılarda bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.