Yavaş 14 Mayıs'a kadar belediyeden maaş almayacak

Yavaş 14 Mayıs'a kadar belediyeden maaş almayacak

ABB Başkanı Yavaş, “Seçim propaganda gezilerine başlayacağımız için Pazartesi gününden 14 Mayıs’a kadar belediyeden maaş almayacağım. O günden itibaren belediye olanaklarını kullanmayacağım” açıklamasını yaptı.

Millet İttifakı tarafından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlİkte Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı gösterilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş herkese örnek olacak bir şeffaflık örneği gösterdi. Yavaş seçim sürecinde belediyeden ne maaş alacak ne de belediye olanaklarını kullanacak.

Katıldığı programda Uğur Dündar ve Mine Özbek’in sorularını yanıtlayan Yavaş, seçimlerin yapılacağı 14 Mayıs tarihine dek belediyeden maaş almayacağını söyledi. Yavaş, "Seçim propaganda gezilerine başlayacağımız için Pazartesi gününden 14 Mayıs''a kadar belediyeden maaş almayacağım, izne ayrılacağım. O günden itibaren belediye olanaklarını kullanmayacağım. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener bazen de Ekrem Bey''le programlara katılacağız." ifadelerini kullandı.

YARDIMLARA DEVAM

Gelecek yeni hükümetin en büyük projelerinden birisinin şeffaflık olduğunu belirten Yavaş açıklamalarında Altılı masanın oldukça güzel işler yapacağını belirten Yavaş “Seçimi kazanma konusunda iddialıyım. Bence birinci turda bitecek. Hükümet, doğal gaz yardımı yapacağını söyledi, yapılamadı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi iki yıldır 200 bin aileye üç ay süreyle doğal gaz veriyor. Sosyal yardım alan ailelerde iyi beslenememekten dolayı çocukların gelişiminde problemler var. 200 bin aileye her ay birer kilo et parası yatırıyoruz.

16 bin ailenin servis ücretini ödüyoruz. Şu ana kadar 1 kuruş israfımız olmadığı için, kaynaklarımızı halkın temel ihtiyaçlarına harcıyoruz” ifadelerine yer verdi.

YENİ HESAP AÇMIŞTI

Bu arada Yavaş, Millet İttifakı''nın cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesinin ardından yeni bir sosyal medya hesabı daha açmış ve "Yönetim anlayışımız gereği bu hesabı sadece Ankara ile ilgili duyurular ve faaliyetlerde kullanmaya devam edeceğim. Seçim sürecindeki çalışmalarımız için ise yeni sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ediyorum." Paylaşımı yapmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.