Yasak Elma oyuncusuydu uyuşturucudan gözaltına alınmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ına büyük gönderme

Yasak Elma oyuncusuydu uyuşturucudan gözaltına alınmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ına büyük gönderme

Oyuncu Feyza Civelek'in uyuşturucudan gözaltına alınmasının ardından sektör isimlerinden tek tek açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Yasak Elma dizisiyle tanınan Ayşegül Çınar, geçmişte aracında uyuşturucu madde bulundurulmasıyla işinden olmuştu. Ancak son günlerde gündeme gelen Feyza Civelek iddialarını görünce sessiz kalamadı ve bir açıklama yaptı.

Çınar, o dönem yaşadığı olayların ardından gözaltına alındığını ve kumpasa maruz kaldığını belirtti. Bu olayların ardından Yasak Elma dizisinin kadrosundan çıkarıldığını hatırlattı. Özellikle dönemin dizisinin senaristlerinden birinin Feyza Civelek'in annesi olması dikkat çekiciydi.

s-a603c432dbd904cd75360c5c67ae8d39a8edc934.webp

Son günlerde Feyza Civelek'in uyuşturucu siparişi alırken polis tarafından yakalanması iddiaları gündeme gelince Çınar, sessiz kalmadı.

7ad-p08hfuq4qc3ym8ubqa.webpÇınar, Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren Civelek'e geçmiş olsun dileklerini iletti ve kendi yaşadığı benzer bir olayı hatırlattı. O dönem yaşadığı kriz anında ne yapması gerektiğini bilemediğini ve bu nedenle sessiz kaldığını belirtti. Bu durumun ardından diziden çıkarıldığını ve bölüm paralarını alamadığını ifade etti.

1713537-kizilcik-serbeti-nin-nilay-i-feyza-civelek-polisleri-torbaci-sandi-fena-yakalandi-664329d59d31c.jpgÇınar, son beş yıldır sektörde yer edinememesinin, ailesinin sektörde olması gerektiğine dair bir düşünceye sebep olabileceğini dile getirdi. Ancak bu durumun herkes için geçerli olup olmadığını görmek için zaman gerektiğini söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.