Yapay zeka teknolojisi İstanbul depremini resmetti: Görüntüler korkuttu

Yapay zeka teknolojisi İstanbul depremini resmetti: Görüntüler korkuttu

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem uzmanlarının hatırlatmalarıyla İstanbul depremi gündeme geldi. Beklenen büyük İstanbul depremini yapay zeka teknolojisi resmetti. Olası 7 büyüklüğünde bir depremin İstanbul'daki sonucunun görüntüleri, görenleri ürküttü.

Merkezü üssü Kahramanmaraş''ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından gözler İstanbul''a çevrildi. İstanbul''da büyük bir depremin beklendiğini söyleyen uzmanlar, Kuzey Anadolu Fay Hattı''nın İstanbul ve çevresinde kırılacağını ve 7 üstü bir deprem beklendiğini bildirdi.

Yapay zeka, olası 7 büyüklüğündeki bir depremin İstanbul''da nasıl bir etkiye sahip olacağını resmetti. İşte o kareler...

ABD merkezli yazılım şirketi olan Microsoft tarafından geliştirilen OpenAI''ın ChatGPT robotuna yapay zeka dil modeli eklenmişti. 

Söylenen metinlerle görüntüyü birleştiren yapay zeka ortaya inanılmaz görüntüler çıkardı.

Donanım Haber''den Metin Akpınar''ın haberine göre; Marmara depreminin İstanbul''a vereceği hasarı yapay zeka çizdi.

Bing''in Image Creator özelliğini kullanan Akpınar, Bing''ten İstanbul''un gerçek görüntüleri ile Türkiye''deki deprem görüntülerini internetten bulup birleştirmesini söyledi.

İŞTE YAPAY ZEKANIN ÇİZDİĞİ DEPREM GÖRÜNTÜLERİ...

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.