Ünlü markanın ekmeklerinde tahta parçaları tespit edildi! Tüm marketlerden acil olarak toplatılıyor

Ünlü markanın ekmeklerinde tahta parçaları tespit edildi! Tüm marketlerden acil olarak toplatılıyor

Ünlü markanın ekmeklerinde tahta parçalarının tespit edildiği belirtilerek hepsi marketlerden apar topar geri çağırıldı.

Yabancı cisimler yemek borusunda ciddi hasarlara yol açabilir. Bu sebeple, Edeka'da ön pişirme için satılan bazı hazır ekmekler geri çağrılıyor. Bu ekmeklerin içinde tahta parçaları bulunabileceği öngörüldü.

Almanya'da zaman zaman çeşitli nedenlerle ürünler geri çağrılabiliyor. bu sefer geri çağrılan ürün Edeka markasına ait olan ekmekler oldu.

Panem Backstube GmbH, iki çeşit pişirme ekmeğini geri çağırma kararı aldı:

GUT&GÜNSTIG "Gemischte Brötchen zum Fertigbacken"

Kornmühle "Gemischte Brötchen zum Fertigbacken"

Her iki ürün de 6'lı paketlerde ve 540 gram ağırlığında olup, son tüketim tarihi 30/05/2024 olanlar geri çağırma kapsamına giriyor.

gggggrr.webp

Bu ürünler, Edeka ve Marktkauf'ta ("GUT&GÜNSTIG Gemischte Brötchen zum Fertigbacken") ve Netto Marken-Discount'ta ("Kornmühle Gemischte Brötchen") satıldı. Geri çağırma şu federal eyaletlerde geçerli:

  • Bavyera
  • Baden-Württemberg
  • Hessen
  • Rheinland-Pfalz
  • Saarland
  • Saksonya
  • Thüringen
  • Kuzey Ren-Vestfalya'nın bazı bölgeleri

Üretici, diğer unlu mamullerin veya Schleswig-Holstein, Mecklenburg-Vorpommern, Hamburg, Bremen, Berlin, Brandenburg, Saksonya-Anhalt, Aşağı Saksonya ve Kuzey Ren-Vestfalya'nın komşu bölgelerinin geri çağırmadan etkilenmediğini belirtti. Müşteriler, soruları olduğunda doğrudan şirketle iletişime geçebilirler.

EKMEKLERDE TAHTA PARÇASI TEHLİKESİ!

Geri çağırmanın nedeni yabancı cisimlerdir. Panem fırını, bazı ürünlerde tahta parçaları bulunabileceğini belirtti. Tahta parçaları yanlışlıkla yutulduğunda, ağız, boğaz, yemek borusu veya sindirim sisteminde yaralanmalara neden olabilir. Ahşap, rengi nedeniyle hamur işinden zor ayırt edilebildiği ve çıplak gözle zor görülebildiği için özellikle tehlikelidir.

Bu nedenle, belirtilen unlu mamuller artık tüketilmemelidir. Geri çağırmadan etkilenen ürünü satın alan müşteriler, satın alma kanıtı olmaksızın ürünü Edeka veya Netto'ya iade edebilirler. Satın alma bedeli tamamen iade edilecektir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.