Ücretsiz konser düzenlendi

Ücretsiz konser düzenlendi
Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu, İzzet Baysal Şükran Günleri’nin 1. gününde unutulmaz bir konserle buluşuyor.

Bolu’nun kültür ve sanat hayatına renk katan Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu, İzzet Baysal Şükran Günleri’nin 35. yılında unutulmaz bir konserle Bolulu sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. “Türkülerle Diriliş Destanı” adını taşıyacak olan bu özel konser, tüm Bolu halkını bekliyor.

Her yıl hayırsever İzzet Baysal’ın anısına düzenlenen Şükran Günleri’nin bu yılki ilk gününde, 11 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.30’da Bolu Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan konser, şef Tahsin Arslan yönetimindeki Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu'nun muhteşem performansına ev sahipliği yapacak.

Bu özel gece, Bolulu sanatseverlere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu'nun seslendireceği türkülerle dolu bu etkinlik, Bolu’nun kültürel mirasını yaşatma ve gelecek nesillere aktarma çabasının bir parçası olarak önem taşıyor.

Bolu Belediyesi, bu özel etkinliğe tüm Bolu halkını ücretsiz olarak davet ediyor. Türkülerle dolu bu muhteşem gecede bir araya gelerek, unutulmaz anlar yaşamak için 11 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da Bolu Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde buluşalım.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.