TV100 seçim gecesinde ilk 5'te 'Seçimin kazananı tarafsız habercilik

TV100 seçim gecesinde ilk 5'te 'Seçimin kazananı tarafsız habercilik

31 Mart yerel seçimlerinde AB hedef kitlesinde prime time zaman diliminde tv100 ilk 5 kanal arasında yer aldı.

31 Mart seçimleri, heyecan dolu anlara sahne oldu. Siyasi partiler sandıkta yarışırken, televizyon kanalları arasında da büyük bir rekabet yaşandı. Bu rekabette son dönemin dikkat çeken haber kanalı tv100, AB hedef kitlesi içerisinde prime time zaman diliminde ilk 5 kanal arasına girmeyi başardı.

Özellikle haber kanallarının rekabetinin yoğun olduğu bu gecede, tv100, prime time'da ilk 5 kanal arasında yer aldı. Habertürk, NTV, TELE1, Ahaber, KRT, Haberglobal, TGRT, ve ülke tv gibi kanalları geride bırakarak bu başarıyı elde etti. Tarafsız habercilik anlayışıyla öne çıkan tv100, tüm kanallar arasında sıralamasıyla da dikkat çekti.

Seçim gecesinin galibi tarafsız habercilik oldu ve tv100, ilk 5'e imza atarak bu başarıyı elde etti. 57 kanal arasında yer alan tv100, 46 kanalı geride bırakarak 11. sırada yer aldı. Ayrıca prime time kuşaklarında TV8, NTV, Habertürk, Beyaz TV, Kanal 7, TRT Belgesel, TLC, DMAX, 360, TEVE2 gibi kanalları da geride bırakarak önemli bir başarıya imza attı.

Seçim akşamı için özenle hazırlanan tv100, güçlü ekran yüzleri Erdoğan Aktaş, Gürkan Hacır, Başak Şengül, Candaş Tolga Işık, Cansu Canan Özgen, Kübra Par ve ana haber sunucusu Osman Kenan Çapoğlu ile seçim özel programıyla son dakika bilgilerini tarafsız bir şekilde izleyicilere aktardı.

İşte 31 Mart gecesinin rating sonuçları:

ekran-goruntusu-2024-04-01-164750.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.