Tır sürücüsü geç fark etti arkadan gelen araç ok gibi saplandı: 1 ölü

Tır sürücüsü geç fark etti arkadan gelen araç ok gibi saplandı: 1 ölü
Bursa Otobanı'nda meydana gelen talihsiz bir olayda, arızalanarak duran bir tır, arkadan gelen hafif ticari bir aracın sürücüsü tarafından geç fark etmesi ile kaza meydana geldi.

Olay, gece yarısı saatlerinde Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 24 yaşındaki M.P. idaresindeki 47 PZ 445 plakalı ağır vasıta, belirlenemeyen bir nedenden ötürü arızalandı ve yolun ortasında hareketsiz kaldı.

Bu esnada, İlhan Ulaş (43) yönetimindeki 16 BCF 149 plakalı hafif ticari araç, durumu geç algılayarak tırın dorsesine çarpması sonucu ağır hasar aldı. Kaza sonrası, sürücü Ulaş aracın içinde sıkışarak hayatını kaybetti.

aw200713-05.jpg

Tır sürücüsü durumu hemen 112 Acil Servis'e ihbar etti. İhbar üzerine, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine yönlendirildi. Güvenlik güçleri çevrede önlemler alırken, sağlık ekipleri Ulaş'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. İlhan Ulaş'ın bedeni, adli işlemler için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na nakledildi. Polis ekipleri, kaza ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatarak, olayın detaylarını aydınlatmaya çalışıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.