Slovakya Başbakanı Fico'nun vurulduğu anın görüntüleri ortaya çıktı

Slovakya Başbakanı Fico'nun vurulduğu anın görüntüleri ortaya çıktı

Slovakya Başbakanı Fico'nun silahlı saldırıya uğradığı anların görüntüsü ortaya çıktı. Defalarca vurulan Başkan Fico'nun hayati tehlikesi sürüyor.

Suikast girişiminde bulunulan Slovakya Başbakanı Robert Fico’nun birden fazla kere vurulduğu ortaya çıktı. Fica'nun hayati tehlikesi bulunduğu açıklandı.

Silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan Slovakya Başbakanı Robert Fico’nun sağlık durumu hakkında resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapıldı.

ficoo.jpg

Yapılan duyuruda Başkan Fico’nun birden fazla kez vurulduğu söylendi. Hayati tehlikesi bulunan Başkan Fico'nun başkent Bratislava'ya ulaşmasının çok uzun süreceği belirtilerek helikopterle Banska Bystrica'ya nakledildiği açıklandı. Başkan Fico için birkaç saatlik sürecin çok önemli olduğu vurgulandı.

SUİKASTA UĞRADI

Başkan Fico, başkent Bratislava'nın 180 kilometre kadar kuzeydoğusundaki Handlova kasabasında hükümet toplantısının yapılacağı bir kültür merkezinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan polis tarafından olay sırasında yakalandı. Göreve gelmesi ile birlikte Ukrayna'ya askeri yardımı kesen ve Rusya ile yeniden iletişime geçen Başkan Fico, Rusya yanlısı politikaları nedeni ile eleştiriliyordu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.