Siyah noktaları mıknatıs gibi çekiyor '5 dakika yetiyor'

Siyah noktaları mıknatıs gibi çekiyor '5 dakika yetiyor'
Ekonomik olarak artan cilt bakımı maliyetleri vatandaşı doğal ürünler keşfetmeye yönlendirdi. Sosyal medyada paylaşılan bir maske tarifi viral oldu.

Cilt bakımınızı düzenli yaptırmak cilt sağlığınız ve yaşlanma belirtilerini geciktirmek için önem taşıyor. Bakım yaparken cilt tipinizi ve cildinizin ihtiyaçlarını bilmek yaptığınız bakımdan daha hızlı ve etkili sonuç almanızı sağlıyor.

cilt-bakiminda-c-vitamini-serumun-onemi-3eb0.jpeg

DOĞALA YÖNELİM ARTIYOR

Günümüzün ekonomik şartlarında artık cilt bakımı da cep yakıyor. Bu sebeple doğal ürünlere yönelim de artıyor. Sosyal medyada viral olan bir videoda güzellikle ilgili içerikler üreten bir kanalın paylaştığı video ortalığı yıktı.

5 DAKİKA YETİYOR
Söz konusu videoda ev yapımı maskelerden bahseden genç kadın yumurta akı maskesi ile bütün siyah noktalarını geçirdiğini iddia etti ve bunu uygulamalı olarak gösterdi.


MASKE NASIL YAPILIYOR?
2 yumurtanın akını bir kasenin içerisinde köpüklenene kadar çırpıyorsunuz ardından Bu karışımı temiz bir fırça ile yüzünüze sürüyorsunuz. Bu işlem sonrasında yüzünüzü ince kağıt havlu ile kaplayarak karışımın 5 dakika içerisinde kurumasını bekliyorsunuz. Peçeteyi kaldırdığınızda katılaşan karışımla birlikte siyah noktalarınızda mıknatıs gibi peçetenin üzerine gelmeye başlıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.