Serçe parmağınız böyleyse özellikle dikkat edin: Kimsenin bilmediği ayrıntı

Serçe parmağınız böyleyse özellikle dikkat edin: Kimsenin bilmediği ayrıntı
Serçe parmağınızın şekline göre karakterin analiz edilebileceğini söylesek bu size enteresan gelir mi?

Her bireyin eşsiz nitelikte bir parmak izine sahip.. dış görünüşünüz karakteriniz hakkında sizi tanımlayan insanlara ipucu verebiliyor. Nasıl giydiğiniz hangi renkleri tercih ettiğiniz, kişiliğinizin dışa ya da içedönük olduğu hakkında insanların fikir edinmesine olanak tanımıyor. Bununla birlikte göz rengi burun şekli ağız yapısı gibi özelliklerle karakteristik imzalara sahip.

Peki serçe parmağınızın şekline göre karakterin analiz edilebileceğini söylesek bu size enteresan gelir mi?

Eğer serçe parmağınızı işaret parmağınızdan kısaysa duygularınızı kolaylıkla paylaş bilen biri değilsiniz kişiliğiniz içedönük. Kendinizi sosyal ortamlarda ifade etmekten çekinebilen bir karakter yapınız var. Bununla birlikte duygularınız karar almamak mekanizmanınızı fazlasıyla etkileyebiliyor.

Eğer serçe parmağınız şekil 2’de olduğı gibi ise sosyal projelerde lider konumunda olabilirsiniz. Bununla birlikte sorumluluk almaktan çekinmeyen bir yapıya da sahip olduğunuz söylebilir.

3. şekil size uyuyorsa, herkesle kolayca samimi olmayı sevmiyorsunuz. Sayısal zekanız aktif çalışıyor. Öte yandan yaratıcı yönünüz baskın ancak kendinizi sosyal ortamlarda ifade etmekte zorlanıyorsunuz

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.