Sakaryaspor'un hazırlıkları sürüyor

Sakaryaspor'un hazırlıkları sürüyor

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig play-off finali için hazırlıkları devam ediyor

Ligde normal sezonu üçüncü sırada tamamlayan ve doğrudan play-off finaline yükselen yeşil-siyahlı takım, teknik direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda antrenman yaptı.

Futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışmaları gerçekleştirdi. Sakatlıkları devam eden Nsane Simon, Kabongo Kasongo ve Odise Roshi antrenmana katılamadı.

Teknik direktör Coşkun Demirbakan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off final maçının yaklaştığını belirterek, "Bugün taktik ağırlıklı bir çalışma yaptık," dedi. Ahlatcı Çorum FK ile Bodrum FK arasında oynanan ve 1-1 sona eren play-off 2. turu ilk maçını da değerlendiren Demirbakan, "İki takım da iyi oynadı. Sezon sonu olmasına rağmen iki takım da oldukça dinamik ve hırslıydı. Agresif oynadılar, bu aşırı motivasyondan kaynaklanıyor sanırım. Bana göre iki takımın da şansı aynı seviyede. Biz kendi oyunumuza odaklanacağız. İnşallah iyi olur," diye konuştu.

Sakaryaspor, play-off 2. turunu geçen takımla 30 Mayıs'ta finalde karşılaşacak. Bu final maçını kazanan takım, Süper Lig'e yükselecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.