Şahan Gökbakar’dan Özgür Özel’e tepki

Şahan Gökbakar’dan Özgür Özel’e tepki
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile görüşen CHP Lideri Özgür Özel’e tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, siyasette gerginliği düşürecek adımları atmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Özel, yıllar sonra bir ilke imza atarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etti. Ziyaret kimi çevreler tarafından doğru karşılanırken bazı radikal isimlerde tepki gösterdi. Özgür Özel Erdoğan’ın ardından dün MHP lideri Devlet Bahçeli’ye de ziyaret etti.

Bu görüşmelerin ardından AK Parti'ye yakınlığıyla ve muhalif kesimleri sosyal medyadan hedef göstermesiyle bilinen Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz, dün TBMM’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti.

adasdadasd.jpg

ŞAHAN GÖKBAKAR TEPKİ GÖSTERDİ

Ziyaretin paylaşılmasının sosyal medyada gündeme oturdu. Birçok ünlü isim Özgür Özel’e görüşmeden dolayı tepki gösterdi. Muhalifleri hedef gösteren paylaşımları nedeniyle tepkilerin odağına oturan Taha Karagöz ile görüşen Özgür Özel’e bir tepki de ünlü komedyen Şahan Gökbakar’dan geldi.

s-f115b8118ef4b134fd193fdf0e272a2c908fbeb6.webp

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar zaman zaman politik çıkışları ile adından söz ettiriyor. Son olarak eski Kızılay Genel Balkanı Kerem Kınık ile yaşadığı polemik ile gündeme olan Şahan Gökbakar, tek cümle ile Özgür Özel’e bu ziyaretinden dolayı tepki gösterdi.

Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından CHP lideri Özgür Özel ve Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz’ün birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak tepkisini paylaştı.

X hesabından fotoğrafı paylaşarak tepki gösteren Gökbakar, söz konusu fotoğrafa “Hayat niye böyle ya…” ifadesini kullandı.

adasdasdads.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.