Özgür Demirtaş Kızıl Goncalar hayranlığını yine sergiledi! Takipçilerinden ‘kademeli emeklilik’ göndermesi gecikmedi

Özgür Demirtaş Kızıl Goncalar hayranlığını yine sergiledi! Takipçilerinden ‘kademeli emeklilik’ göndermesi gecikmedi
Ekonomist Özgür Demirtaş, ekonomiye kısa bir mola vererek Kızıl Goncalar dizisine kilitlendi. Yorumunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Normalde dizi izlemediğini söyleyen ancak Kızıl Goncalar dizisinin sıkı takipçisi olan Ekonomist Özgür Demirtaş, yine Kızıl Goncalar değerlendirmesi yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden yorumunu paylaşan ekonomiste çok sayıda yorum geldi. Demirtaş, Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı Cüneyd karakterini yere göğe sığdıramadı.

YENİ BÖLÜM DÜN AKŞAM EKRANLARA GELDİ

Demirtaş’ı pazartesi akşamları ekran başına kilitleyen Kızıl Goncalar dizisi, dün akşam da sürükleyici bir bölümle izleyicisinin karşısına çıktı.

NOW TV’de yayınlanan dizinin gerilim dolu gelişmelerin yaşandığı 17. bölümünde, tarikat içerisinde yaşananlar aktarıldı. Cüneyd’in amcasına biat etmemesi üzerine tarikattan atılmasının ya da 999 gün boyunca bir hücrede kapalı tutulmasının gündeme geldiği bölüm, izleyiciyi yerinden kalkamayacak hale getirdi. İkilinin karşılıklı mücadelesi bölüm boyunca işlendi.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ ÖVGÜ YAĞDIRDI

Daha önce de Kızıl Goncalar dizisi ile alakalı çıkarımlarını paylaşan ve oyuncuları tek tek öven ekonomist Özgür Demirtaş, bu defa Mert Yazıcıoğlu’nun dün akşamki performansını değerlendirdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Demirtaş, “Son performansı yine harikaydı. Zamana uymak gerektiğini çok sağlam anlattı Cüneyd Efendi” diyerek Mert Yazıcıoğlu’nun hesabını etiketledi.

zgur-demirtas.jpg

DAHA ÖNCE DE ÖVGÜLERDE BULUNMUŞTU

Geçtiğimiz haftalarda da sosyal medya hesabından övgü dolu cümlelerle Kızıl Goncalar oyuncularından bahseden Demirtaş, “Aktörler, aktrisler muazzam. Her biri hakkında söyleyeceklerim var” demiş, devamında ise oyuncuları tek tek övmüştü.

“KADEMELİ EMEKLİLİK İŞLENSİN”

Genellikle ekonomi yorumlarıyla bilinen Demirtaş’ın Kızıl Goncalar sevdası büyük beğeni topladı. Öte yandan bazı sosyal medya kullanıcıları ise Demirtaş’ın paylaşımını görünce ekonomi konularını açıp dizinin de bu konuları işlemesini yorumlarıyla rica etti. Demirtaş’ın gönderisinin altına yazan vatandaş, kademeli emeklilik konusuna dikkat çekti.

“Emeklilikte Kademeli Yaş Düzenlemesi” kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir hesap, Demirtaş’ın gönderisinin altına şunları yazdı:

“Sevgili @merttyazicioglu Cüneyt Efendi,

8 Eylül 99 işe giren 41 yaşındaki Kadın emekli oldu.

9 Eylül 99 işe giren 48 yaşındaki Kadın 58 yaşında emekli olacak.

EYT sonrası oluşan bu adaletsizliğe veya insan hakları suçuna lütfen dizinizde yer vermenizi rica ederiz. Anayasayı dinlemiyorlar belki Fanilerin fetvasını dinlerler.”

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise “Aynen öyle dizi replikleri bile bizden, halkın gerçeklerinden daha çok dikkat çekiyor” ifadelerini kullandı.

emeklilikte.jpg

KIZIL GONCALAR’IN YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ

Dizinin severleri, 18. bölüm fragmanını beklemeye koyulmuşken, yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Kızıl Goncalar yeni bölüm tarihi 13 Mayıs Pazartesi olacak. Seyircinin gelecek bölümle ilgili fikir sahibi olması için fragmanda detaylar paylaşıldı.

İlk fragman, Cüneyd ile Meryem’in karşılıklı konuşmasını ön plana çıkardı. Meryem, Zeynep’in küçük olduğunu Cüneyd’e yineledi ve kızını boşaması gerektiğini söyledi. Cüneyd ise “Zeynep’ten vazgeç mi diyorsunuz?” diye sordu. Heyecan dolu yeni bölüm şimdiden merak konusu olmaya başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.