Özcan Deniz’in oğlunu görenler gözlerine inanamadı: Kocaman oldu! Eşi çok özel anları paylaştı

Özcan Deniz’in oğlunu görenler gözlerine inanamadı: Kocaman oldu! Eşi çok özel anları paylaştı
Bir önceki evliliğinden çocuğu bulunan Özcan Deniz, oğlunun yaş gününü eşi Samar Dadgar ile kutladı. Dadgar kendi hesabından o anları paylaştı.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, oğlu Kuzey’in yeni yaşını, düzenlediği bir partiyle kutladı. 2019 yılında olaylı şekilde boşandığı Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen Kuzey’in 6 yaşına bastığı partide eğlenceli anlar yaşandı.

O anlar, Deniz’in eşi Samar Dadgar tarafından kendi sosyal medya hesabından paylaşıldı. Kuzey’i görenler “ne kadar büyümüş” diyerek şaşkınlıklarını gizleyemedi.

birthday-boy-1.jpg

HEM GÖNDERİ HEM DE HİKAYE OLARAK PAYLAŞIM YAPTI

Özcan Deniz’in eşi Samar Dadgar, Kuzey’in doğum günü şerefine kendi hesabından paylaşımlarda bulundu. Dadgar, hem post gönderisi hem de hikaye olarak paylaşımlar yaptı.

ozcan-deniz2.jpg

Gönderide “doğum günü çocuğu” başlığıyla paylaşım yapan Dadgar, hikayelerinde ise “İyi ki doğdun tatlım” notunu düşüp pasta, yıldız ve kalp emojileri ekledi.

ozcan-deniz3.jpg

ozcan-deniz1.jpg

PASTA İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI PAYLAŞTI

Dadgar, Özcan Deniz, oğlu Kuzey ve kendisinin bulunduğu fotoğrafları paylaştıktan sonra pasta için de bir not paylaştı.

Pasta siparişi için teşekkür eden Dadgar, “Son dakika verilen bir sipariş ile imdadıma yetişti güzel Yasemin Hanım. Herkes tadına ve tazeliğine bayıldı. Teşekkür etmek istedim. Reklam değil canı gönülden memnuniyet” notuyla paylaştı.

birthday-boy.jpg

Kuzey’in doğum gününde Dadgar’ın yaptığı sevgi dolu paylaşımlar takdir topladı. Paylaşılan gönderiye çok sayıda beğeni ve yorum yağdı. Özcan Deniz'in oğlu Kuzey'in seneler içindeki değişimi büyük ilgi gördü.

iyiki-dogdun-canim-oglum.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.