Ünlü oyuncu merakla beklenen 'Dilek Taşı'nı' anlattı: Duygu seli yaşanacak

Ünlü oyuncu merakla beklenen 'Dilek Taşı'nı' anlattı: Duygu seli yaşanacak

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı dizileri arasında yer alan Dilek Taşı'nın başrol oyuncularından Ozan Dolunay 'duygu seli yaşanacak bir proje Dilek Taşı...' dedi.

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı dizileri arasındaki yerini alan Dilek Taşı, 7 Eylül Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Dilek Taşı'nın başrol oyuncularından Ozan Dolunay ise Dilek Taşı'nı masal gibi bir hikaye olarak nitelendiriyor.

Dolunay, ''Son iki aydır masal gibi çalıştığımız baya sevdiğimiz bir dizi oldu. Kamera önü ve arkası olarak sahiplendiğimiz duygu seli yaşanacak bir proje Dilek Taşı… O dönemin koşullarını, aşkını anlatan gayet şahane bir dizi oldu. Umarım insanlar da bizim kadar benimser. Ben birlikte çalışacağım insanlara çok önem veriyorum. Buradaki insanlarla tanıştıktan ve tabii projeyi okuduktan sonra hislerime güvendim” dedi.

''KENAN KARAKTERİNİ ÇOK SEVDİM''

Daha önce canlandırmadığı bir karakter ile seyirci karşısına çıktığını dile getiren Dolunay, “Ben Kenan karakterini çok sevdim. Bunların hepsi birleşince harika bir iş oluyor. Biz burada mutlu olduğumuz, tatlı tatlı çalıştığımız sürece bu işin altından kalkacağımıza inanıyorum. Daha önce izlemediğimiz bir karakter izleyeceğiz. Bu dönem koşullarının verdiği bir stresi, kaygıyı taşımayan daha rahat bir karakter Kenan” dedi.

Dilek Taşı’nın başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor.

ced9d3516a737f6.jpg

img-8663-1692949303.webp

ekran-goruntusu-2023-08-30-131611.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.