Öğretmen eşini öldüren koca yakalandı

Öğretmen eşini öldüren koca yakalandı
Samsun'da boşanma aşamasında olduğu büfeci eşi tarafından tabancayla öldürülen İngilizce öğretmeni Saadet Çay (43), trajik bir olayın kurbanı oldu.

Samsun'da boşanma aşamasında olduğu büfeci eşi tarafından tabancayla öldürülen İngilizce öğretmeni Saadet Çay (43), trajik bir olayın kurbanı oldu. Olayda yaralanan kimse olmazken, cinayet zanlısı Adem Çay (48) gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, İlkadım Belediye Ortaokulu'nda öğretmenlik yapan Saadet Çay ile büfeci eşi Adem Çay, boşanma aşamasındaydı ve ayrı yaşıyorlardı. Dün gece, Adem Çay, 2 çocuk annesi Saadet Çay'ı arayarak intihar edeceğini söyledi ve son kez görmek istediğini dile getirdi. Saadet Çay da endişelenerek erkek arkadaşı ve 2 çocuğu ile birlikte Adem Çay'ın depo olarak kullandığı eve gitti.

Atakum'daki yazlık evin kime kalacağı konusunda tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından, Saadet Çay'ın erkek arkadaşı silah sesi duyarak panikle dışarı çıktı ve bekçilerden yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Saadet Çay'ı silahla vurulmuş halde buldu. Adem Çay ise polisler tarafından gözaltına alındı.

Kasten yaralama, tehdit, yağma ve görevli memura mukavemet gibi suçlardan 19 suç kaydı bulunan Adem Çay, sorgulanmasının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

aw197867-04.jpg

aw197867-05.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.