Ödemeler bugün yatırılıyor! Mutlaka hesaplarınızı kontrol edin

Ödemeler bugün yatırılıyor! Mutlaka hesaplarınızı kontrol edin
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, o ödemelerin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandığı duyurdu.

Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi hanelere bu ay 4 milyar lira ödeme yapılacağını duyurdu. Bakan Göktaş, bu ödemeyle birlikte programa dahil olan hanelere bugüne kadar toplamda 80,4 milyar lira destek sağlanmış olacağını ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Müsteşar Yardımcısı İsmail Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi hanelere bu ay 4 milyar lira ödeme yapılacağını açıkladı. Göktaş, program kapsamına yalnızca düzenli sosyal yardım alan haneleri değil, gelir kriterini sağlayan tüm ihtiyaç sahibi haneleri de dahil ettiklerini vurguladı.

Picture background

Göktaş, "Türkiye Aile Destek Programı ile ihtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Bugün itibarıyla program kapsamında hanelere her ay düzenli olarak sağladığımız ödemeleri hesaplara yatırıyoruz. Bu ay ihtiyaç sahibi hanelerimize toplam 4 milyar lira ödeme yapacağız." dedi.

Bakanlık olarak yaşam koşullarının değişimini dikkate alarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırdıklarını belirten Göktaş, şunları kaydetti:

"Sosyal yardımlarımızı bütüncül bir yaklaşımla hayata geçiriyoruz. Toplumun her kesimine eşit ve adil bir şekilde hizmet sunma ilkesiyle, hiçbir ayrım gözetmeksizin vatandaşlarımıza erişilebilir ve taleplere yönelik hizmetler sunuyoruz."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.