O anlar kameraya böyle yansıdı Bankta oturuyordu istinat duvarı üstüne çöktü

O anlar kameraya böyle yansıdı Bankta oturuyordu istinat duvarı üstüne çöktü
Antalya'da bir bankta otururken istinat duvarının çökmesi sonucu 4 çocuk göçük altında kaldı.

Antalya Finike'de, Gökbük İlkokulu öğrencileri Mihriban Kaftanlı, Serkan Can Burul ve 2 arkadaşı olmak üzere toplamda 4 kişi okul çıkışı, birlikte oynamaya gitti. 4 arkadaş, çay kenarında yer alan bir evin istinat duvarının yanında bulunan banka oturdu. O esnada istinat duvarı üstlerine yıkıldı.

Mihriban Kaftanlı ve Serkan Can Burul göçük altında kalırken, diğer çocuklardan biri koşarak uzaklaştı. Bir kişi ise devrilen birkaç parça taşın altından çıkıp kurtulabildi.

2 SAATTE ÇIKARILABİLDİ
Çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım isterken bir yandan da çocukların yardımına koştu. İhbar üzerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Göçük altında kalan Mihriban Kaftanlı ve Serkan Can Burul’u çıkarmak için ekipler kolları sıvadı. Yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucu Mihriban Kaftanlı ve Serkan Can Burul çıkarıldı. Olayın ardından 2 çocuk, Finike Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Mihriban Kaftanlı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedaviye alınan Serkan Can Burul'un hayati tehlikesinin bulunmadığı ve hafif sıyrıklarla olayı atlattığı öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.