Melis Sezen Cannes Film Festivali'nde giydiği elbiseyle gündeme bomba gibi düştü

Melis Sezen Cannes Film Festivali'nde giydiği elbiseyle gündeme bomba gibi düştü

Ünlü oyunca Melis Sezen, Cannes Film Festivali'nde giydiği elbisesi ve vermiş olduğu pozlarla sosyal medya camiasında büyük yankı uyandırdı.

Ünlü oyuncu Melis Sezen, Cannes Film Festivali'nde göz alıcı bir görüntü sergiledi. Leopar desenli uzun elbisesiyle kırmızı halının üzerinde poz verirken sadece vücut hatları değil, elbisenin detayları da dikkat çekti.

27 yaşındaki ünlü oyuncu Melis Sezen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından sıkça söz ettiriyor. Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle tanınan Melis Sezen, Cannes'da sergilediği tarzla da gündeme bomba gibi düştü.

melis-sezen-1.jpg

Leopar desenli uzun elbise tercihiyle kırmızı halıda adeta bir manken edasıyla süzülen oyuncu kendi sosyal medya hesabından o anları takipçileri ve sevenleriyle paylaştı.

Instagram hesabından o anların videosunu paylaşan Melis Sezen takipçilerinden hem övgü dolu hem de farklı tarzda yorumlar aldı.

melis-sezen.jpg

Hayranları, onun tarzının Merve Boluğur'a benzemeye başladığını belirtirken, bazıları ise elbisenin üzerindeki çiçeğin gereksiz olduğunu düşündüğünü ifade etti. Kimisi ise bu tarzıyla sadece kulaklık takarken bile stil sahibi olduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Bazı takipçileri ise, 'Basit duruyor.. basitlik şıklık arasında ince bir çizgi var onun dışına çıkmamak lazım bu düpedüz basit duruyor... kızımız güzel ama ona diyecek yok'

Şeklinde yorumlarda bulundu.

fafgagf.jpg

dsfdasgf.jpg

melis-sezen-2.jpg

melis-sezen-3.jpg

MELİS SEZEN KİMDİR?

İstanbul'un Silivri ilçesinde 2 Ocak 1997 tarihinde dünyaya gelen Sezen, lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Ailesi ticaretle uğraşan Sezen'in babası Arnavut ve Makedonya göçmeni iken, annesi Selanik, Yunanistan göçmenidir. Bir erkek kardeşi bulunan Sezen, ailesinin tiyatroya olan ilgisini desteklediğini belirtmiştir. Kendisini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde drama eğitimi almaya yönlendiren kişinin ise annesi olduğunu dile getirmiştir. 12 yaşından itibaren tiyatro eğitimi alan Sezen, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde bir yıl boyunca bu alanda kendisini geliştirmiştir. Daha sonra Silivri'de bulunan Ali Solmaz Tiyatrosu'nda "Cümbüş-ü Hospital" adlı oyunda sahne almıştır. Eğitimine devam eden Sezen, Koç Üniversitesi'nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümünden mezun olmuştur. Televizyon dünyasına 2016-17 yılları arasında "Hayat Bazen Tatlıdır" dizisiyle adım atan Sezen, kariyerine bu alanda devam etmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.