Manisa'da ev yangını: 1 yaralı

Manisa'da ev yangını: 1 yaralı
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde dün gece saatlerde İstasyon Mahallesi Gazi Sokak'ta bulunan tek katlı bir evde yangın çıktı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde dün gece saatlerde İstasyon Mahallesi Gazi Sokak'ta bulunan tek katlı bir evde yangın çıktı. Yangında 91 yaşındaki Fatma Gürel dumandan etkilendi.

Edinilen bilgiye göre, Fatma Gürel'e ait evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Kısa sürede tüm evi saran yangın, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin sevk edilmesine neden oldu.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederken, evde mahsur kalan Fatma Gürel'i de kapıya kırarak kurtardı. Dumandan etkilenen Gürel, sağlık ekipleri tarafından önce Alaşehir Devlet Hastanesi'ne, ardından da Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Gürel'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yangında evin odaları tamamen yanarken, itfaiye ekipleri yangını çevre binalara sıçramadan kontrol altına almayı başardı.

Yapılan incelemelerde Fatma Gürel'in bakıcısı ile birlikte yaşadığı ve yangın esnasında evde yalnız olduğu öğrenildi. Polis, yangının çıkış nedenini araştırıyor.

aw200972-04.jpg

aw200972-03.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.