Kocaeli’de zabıta ekiplerinden esnaf denetimi

Kocaeli’de zabıta ekiplerinden esnaf denetimi

Kocaeli’de zabıta ekipleri restoran ve manavları tek tek denetledi.

Kocaeli’nin Çayırova Belediyesi’ne bağlı olan zabıta ekipleri, ilçedeki tüketicilerin haklarını korumak ve alışveriş sırasında yaşanması muhtemel sorunları önlemek için denetim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Bu kapsamda, ilçedeki restoran, kafe, manav, market, kasap vb. iş yerlerini düzenli aralıklarla denetleyen Çayırova Zabıtası’na, Kocaeli Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri de eşlik etti.

Kocaeli Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri ile Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen denetimler kapsamında, Çayırova’daki restoran ve manavlar tek tek kontrol edildi.

aw209261-01.jpg

Ekipler, ilk olarak ilçedeki restoranlara giderek fiyat tarifesi denetimi gerçekleştirdi. Yeni yılla birlikte yürürlüğe giren restoranların girişlerinde ürün fiyat listesini kontrol eden ekipler, bununla beraber kasa ve menü arasında fiyat farkı olup olmadığını da kontrol etti.

Hemen ardından ilçedeki manavları da denetleyen ekipler, ürünlerin fiyat etiketlerine, genel hijyen kurallarına, ve çalışma ruhsatlarına yönelik sıkı bir denetim gerçekleştirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.