Kendisinden haber alınamayan kadın evde uyurken bulundu

Kendisinden haber alınamayan kadın evde uyurken bulundu

Aksaray'da kendisinden haber alınamayan kadını kurtarmak için seferber olan ekipler balkondan girdikleri dairede kadını uyuyakalmış halde buldu.

Olay, Taşpazar Mahallesi'nde bulunan Şehit Mehmet Meral Sokak'ta yer alan Ekinci Apartmanı'nın birinci katında gerçekleşti. Bilgilere göre, C.A. (26) adlı kadından bir süredir haber alınamıyordu ve yakınları endişe duymaya başladı. Durumlarını kontrol etmek için kadının komşularından yardım istediler. Ancak komşularının kapıyı defalarca çalmasına rağmen cevap alamamaları üzerine, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdiler. İhbarın ardından olay yerine Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Hızla olay yerine ulaşan itfaiye ve polis ekipleri, kapıya çalmalarına rağmen içerden herhangi bir ses alamadılar. Bunun üzerine daireye giriş yöntemi arayışına girdiler. Apartmanın avlusundaki müştemilatın çatısına tırmanan itfaiye erleri, balkona çıkarak daireye girmeyi başardılar. İçeride yapılan incelemede, kadının uykuya daldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.