Kavgaya müdahale sırasında yaralanan askerden acı haber

Kavgaya müdahale sırasında yaralanan askerden acı haber
Erzurum'da geçen sene yaşanan bir kavgaya müdahale ederken yaralanan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar'dan acı haber geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Erzurum'da geçen yıl temmuz ayında kavgaya müdahale ederken ağır yaralanan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar'ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı.

Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Erzurum’da görevi başında yaralanarak şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar’a Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" dedi.

ee.jpg

İSTANBUL VALİLİĞİ'DE KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

Erzurum’da şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar’a Allah'tan rahmet diliyoruz. Kahraman mehmetçiğimizin ruhu şâd, makamı âli olsun. Kederli ailemizin, ordumuzun ve milletimizin başı sağ olsun.

tff.jpg

NEVŞEHİR’E ŞEHİDİN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

Pençe Kilit Harekat Bölgesi'nde görevli olan Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş, bir yıldırımın düşmesi sonucu şehit oldu. Acı haber, Nevşehir Güzel Yurt Mahallesi'nde yaşayan annesine verildi. Nevşehir Valisi Ali Fidan, şehadet haberiyle annesini bilgilendirdi.

Şehit Sait Toktaş'ın evi ve çevresi Türk bayraklarıyla donatıldı. Oğlunun şehadetini öğrenen anne, sinir krizi geçirdi. Sağlık ekipleri müdahale etti.

Şehit olan 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş’ın naaşı bugün öğle namazını takiben Boğaz Köyü Merkez Camii'ndeki cenaze namazının ardından defnedildi.

Nevşehir’e şehidin baba ocağına ateş düştü

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.