Karayollarında son durum

Karayollarında son durum
Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni yayımlandı. Türkiye genelindeki karayollarındaki durum ve yol çalışmalarına ilişkin güncel bilgiler sürücülerin dikkatine sunuldu.

Serdar KULAKSIZ / KAMU SON HABER

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni yayımlandı. Müdürlüğün intenet sitesinde yayımlanan bültene göre karayollarında kapalı olan yollar ve yapılan yol çalışmalarına yönelik bilgiler verildi. Sürücüler bültende yer alan bilgilere bakmadan yola çıkmayın.

Kurban bayramı tatili nedeniyle 24 haziran 2023 cumartesi günü saat 00:00'dan (cuma gününü cumartesi gününe bağlayan gece) 3 temmuz 2023 pazartesi günü saat 07:00'a kadar KGM tarafından işletilen otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet köprüsünden geçişler ücretsizdir.

Anadolu Otoyolunun Kızılcahamam Kavşağı-Kahramankazan Kavşağı 17-31.km.leri arasında hendek yapım çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır. (19.05.2023-15.08.2023)

Yozgat-Alaca yolunun 0-4.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Çivril-Denizli yolunun 44-45.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Çanakkale-Balıkesir yolunun 22-33.km.leri arasında üstyapı ve sanat yapıları çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Aydıncık-Silifke yolunun 25-28.km.leri arasında (Büyükeceli-Yanışlı arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Bartın-Karabük yolunun 23-25.km.leri arasındaki menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

İskilip-Çorum yolunun 3-5.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Sivas-Zara yolunun 1-3.km.leri arasında Numune Hastanesi Köprülü Kavşak yapım işi nedeniyle her iki yönde ulaşım servis yollarından sağlanmaktadır.

İyidere-Rize yolunun 18.km.sinde (Rize Valilik Mevkii) yaya üst geçidi bakım ve onarım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Eskişehir-Kütahya yolunun 2-24.km.leri arasında Eskişehir Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 24.06.2023 tarihinde yapılacak Bisiklet Türkiye Yol Yarışı nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Eskişehir-Seyitgazi-Afyon yolunun 0-46.km.leri arasında Eskişehir Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 25.06.2023 tarihinde yapılacak Bisiklet Türkiye Yol Yarışı nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.