Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı sarı torbada

Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı sarı torbada
Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı resmi X hesabından bugün yaptığı bir açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Kuzeyinde PKK’lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonların aralıksız olarak devam ettiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, terör örgütleriyle girilen bu mücadele kapsamında düzenlenen bir operasyonda 2 PKK’lı teröristin Zeytin Dalı Operasyon Bölgesinde tespit edildiğini belirtti.

Bakanlıktan yapılan açıklamanın devamında ise, tespit edilen teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için kahraman askerlerimizin bir operasyon düzenlediği, başarı ile icra edilen bu operasyon neticesinde de 2 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği bilgisini paylaştı.

ekran-alintisi-jpg6.jpg

Milli Savunma Bakanlığı’nın resmi X hesabından en son paylaştığı terör operasyonunda da, Irak’ın kuzeyinde 2, Suriye’nin kuzeyinde ise 1 olmak üzere toplamda 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.