İbrahim Tatlıses'in torunu dedesine isyan etti: "Yerin dibine batsın"

İbrahim Tatlıses'in torunu dedesine isyan etti: "Yerin dibine batsın"

Türk müziğinin duayen isimlerinden İbrahim Tatlıses, aile içi anlaşmazlıklarla gündemdeki yerini koruyor.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, aile içi ilişkilerde yaşanan sorunlarla gündemdeki yerini koruyor. Sanatçının 7 çocuğu ve torunları arasındaki gerginlik, torunlarından birinin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla yeni bir boyut kazandı.

o.jpg

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Gülşen Tatlı'nın oğlu Burak Baran, dedesi tarafından bazı torunlara Muğla'da bulunan bir siteden ev verildiğini, ancak kendilerine bu jestin yapılmadığını ifade etti. Bu durum, aile içindeki mal paylaşımı konusundaki tartışmaları alevlendirdi.

vf.jpg

Tatlıses ailesinin bu iç çekişmeleri, sanatçının hayranları tarafından da yakından takip ediliyor. İbrahim Tatlıses'in çocukları arasında İdo Tatlı, Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Elif Ada Tatlı, Ahmet Tatlı, Gülden Tatlı ve Gülşen Tatlı bulunuyor. Aile içi bu gerginliğin çözümüne yönelik herhangi bir açıklama ise henüz yapılmadı.

hm.jpg

TORUNUNDAN İSYAN!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez beldesinde, ünlü bir türkücünün torunu olan Buran Baran, aileye ait 48 dairelik bir sitenin evlerinin yeni sahiplerine teslim edildiğini açıkladı. Baran, mülkiyetin dağıtımı sırasında, dünyevi malların önemsizliğine dair duygularını ifade ederek, "Bu mal mülklerin hiçbir önemi yok, dünya malı kefenimizde cep yok" şeklinde konuştu.

hfbr.jpg

Instagram hesabı üzerinden kendisi şu hikaye paylaşımında bulundu:

dcx.jpg

NE OLMUŞTU?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, torunu Mert tarafından Sarıyer'de bulunan dairesinin izni olmadan altı yıl boyunca usulsüz kullanıldığı gerekçesiyle hukuki süreç başlattı. İki yıl süren mahkeme mücadelesinin ardından, mahkeme nihayetinde Tatlıses lehine karar verdi.

İBRAHİM TATLISES KİMDİR?

İbrahim Tatlıses, Türk müzik dünyasının en renkli ve etkili figürlerinden biri olarak kabul edilir. 1 Ocak 1952'de Şanlıurfa'da doğan Tatlıses, Arap ve Kürt kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Müzik kariyerine 1968 yılında başlayan sanatçı, 'Ayağında Kundura' türküsüyle üne kavuşmuş ve bu şarkı onun müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştırdı.

ojh.jpg

Sanatçı, otuzdan fazla albüm yayımlayarak, hem Türkiye'de hem de Orta Doğu'da geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Aynı zamanda birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak da görev alan Tatlıses, iş dünyasında da girişimleriyle tanınmaktadır.

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonrası ağır yaralanan Tatlıses, uzun bir tedavi sürecinin ardından sanat hayatına geri döndü. 2020-2022 yılları arasında tekrar ekrana dönen 'İbo Show' programıyla televizyon dünyasında da adından söz ettirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.