Hande Sarıoğlu’ndan gündemi sarsan milli takım yorumu! “Kafası kesik tavuk gibi...”

Hande Sarıoğlu’ndan gündemi sarsan milli takım yorumu! “Kafası kesik tavuk gibi...”

Portekiz karşısında dayanamayan Milli Takımımızın maçının arından, Rasim Ozan Kütahyalı ile birlikte program yapan Hande Sarıoğlu’nun maç hakkındaki yorumları sosyal medyada gündem oldu.

Spor spikeri Hande Sarıoğlu gerek sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımları, gerek maç sonu yaptığı yorumlarıyla gündemden düşmüyor.

Son olarak, Kırmızı Beyaz Futbol adında bir programa başlayan Hande Sarıoğlu'nun partneri ise ünlü spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı oldu.

Kütahyalı ile program yapacağını duyurmasıyla da gündeme olan Sarıoğlu, Milli Takımımızın Portekiz karşısında yaşadığı yenilgisi sonrası yaptığı yorumlarıyla bir kez daha sosyal medyada gündem oldu.

Hande Sarıoğlu Rasim Ozan Kütahyalı ile birlikte yaptığı programda, Milli Takımımızın Portekiz karşısında sergilediği performansı yorumlarken, “İlk 20 dakika bir şeyler yapabilmeye çalıştık iki böyle falan oynadık, birkaç ceza sahası içerisine girmeye çalıştık ama bizim ayaksız Keremimiz var. Şimdi bir maç oynadığı zaman çok iyi oynayabiliyor eğer o performansını ve konsantrasyonunu sağlarsa ama çoğu maçta da gerçekten çok dengesiz oynuyor alakasız oynuyor topu kontrol edemiyor ayaksız dememin sebebi de bu...” İfadelerini kullandı.

Hande Sarıoğlu’nun gündem olan açıklamasında ise “Kerem'in bir dengesizliği, kafası kesik tavuk gibi kontrolünü sağlayamazsın ya iyi oynadığı maç da var ama kötü oynadığı maçlar daha fazla...” sözleri sarf etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.