Google’dan hayatı kolaylaştıracak yeni tasarım! Çoğu kişi kullanıyor artık daha pratik

Google’dan hayatı kolaylaştıracak yeni tasarım! Çoğu kişi kullanıyor artık daha pratik
Google, hizmetlerinin yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çoğu kişinin kullandığı hizmeti ise yenilikle birlikte daha kolay arayüze sahip olacak.

Uzun zamandır tasarım değişikliği yapılmayan Google Şifre Yöneticisi hizmeti için yeni bir güncelleme geldi. Kullanıcıların daha kolay şekilde erişebilecekleri yeni tasarım değişikliği ilgi odağı oldu.

Şifrelerin kayıtlı şekilde Google’da tutulmasını sağlayan Şifre Yöneticisi, birçok Google kullanıcısının hizmetinde bulunuyor. iPhone’ların kendisinde bulunan Parolalar özelliği gibi çalışan bu hizmet, şifrelerinizi unutmamanız için büyük bir yardımcı… Yeni tasarımıyla henüz karşımıza çıkmamış olan bu hizmetin çok yakında yeniliklerini görebileceğiz.

google-unveils-shortcuts-on-its-mobile-app.png

YENİ SEKMELER GELİYOR

Daha kolay bir kullanımı olacak olan Şifre Yöneticisi’nde üç yeni sekme olacak. Tek bir akış yerine üç sekmeyle görülecek hizmet, iyileştirilmiş bir kullanıcı deneyimi sunarak kalpleri fethedecek.

Ekranın alt kısmına yerleştirilen üçlü sekme, tek bir akış görünümünü ortadan kaldırarak hızlı erişim sağlanmasında etkili oluyor. Öte yandan yeni tasarımda şifreleri birbirinden ayıran orta çizgiler tamamen kaybolarak alt alta sıralanmış halde görülüyor.

Henüz her yerde kullanıma sunulmamış olan bu özellik şimdilik belirli kişilerin Şifre Yöneticisi’nde görülmeye başladı. Şirket, yakın zamanda bu özelliği tüm kullanıcılara sunmayı hedefliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.