Gelinlerin çılgın dansı moda oldu! İzleyenleri utandıran görüntüler

Gelinlerin çılgın dansı moda oldu! İzleyenleri utandıran görüntüler
TikTok’ta yayınlanan ilgi çekici videolara yenileri ekleniyor. Son trend, çılgın gelin dansları…

Bir düğünde gelinin damadı utandıran çılgın dans gösterisi TikTok’ta en çok izlenenler arasına yerleşti. Geçtiğimiz günlerde de benzer bir video gündem olmuş, izleyenlerin ağızları açık kalmıştı.

İZLENME REKORLARI KIRDI

TikTok’ta yayınlanan çılgın gelin dansı videosunda tekerlekli sandalyede oturan damadın önünde dans eden gelin, görenleri hayrete düşürdü. Çılgınca dans eden gelin, twerk yaparak damada yaklaştı. Ardından bacağında bulunan jartiyeri damada çıkarttırdı.

TikTok’ta 500 bin izlenmenin üzerine çıkan videodaki gelinin beyaz bir şort ve gömlek giymiş olduğu görüldü. Gelinin dans ettiği esnada damadın utandığı dikkat çekti. O anlarda seyirciler ise alkışlarla eşlik etti. Video, çok sayıda kişinin beğeni ve yorum yağdırdığı bir virale dönüştü.

CESUR DANS OLAY OLMUŞTU

Daha önce yine bir gelin adayı, oturan damadın önünde seksi dansıyla dikkat çekmişti. Beyaz balık model bir gelinlik giyen gelinin yaptığı dans sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Bazı yorumlar esprili bir dille ele alınırken, bazı kişiler görüntüleri eleştirerek topa tuttu. Bir kullanıcının “Köyden hiç mi akrabanız gelmedi?” yorumu gülümsetti.

dans2.jpg

BİR DİĞERİ DANSÖZ OLARAK ÇIKTI

Başka bir viral videoda ise gelinin sahneye dansöz kıyafetiyle çıkıp sahnenin tozunu attırdı. O görüntüler dikkat çekti ve eleştirildi. Düğünlerde yaşanan o anlar son dönemin en çok konuşulan görüntüleri oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.