Gamze Özçelik'in duygusal paylaşım

Gamze Özçelik'in duygusal paylaşım

Eski oyuncu ve Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu olan Gamze Özçelik, meslektaşı Reshad Strik ile sürpriz bir şekilde dünyaevine girdi. Strik, nikahın hemen ardından duygusal bir mesajla eşine seslendi.

Özçelik, daha önce meslektaşı Uğur Pektaş ile evlenmişti ancak şimdi yeniden nikah masasına oturdu. Reshad Strik ile birlikte olan Özçelik'in mutluluk dolu anları, arkadaşları tarafından paylaşıldı.

Çiftin ortak arkadaşları, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda duygularını şu şekilde ifade ettiler:

"Kardeşimle birlikte yeni bir yazı daha yazdık. Aynı gün içinde evlenmek de kaderdeymiş. Ne kadar şükretsem az... Hem çok mutluyum, hem de bir o kadar hüzünlüyüm. Orada olmayı çok istedim ama nasip olmadı, ancak kalplerimiz birbirine yakındı. Rabbim, Mekke'ye, Medine'ye, Afrika kıtasına ve tüm mazlum coğrafyalara birlik ve umut getirmeyi nasip etsin. Allah, size iki cihan saadeti nasip etsin. Sonsuz sevgi dolu bir yuva nasip etsin. Ağlıyorum ama sevinçten... Ömür boyu mutlu olun."

"BİRLİKTE UMUDA KOŞMA ZAMANI"

Magazin dünyasını sarsan bu evlilik haberinin ardından, Strik'ten de duygusal bir paylaşım geldi. Özçelik ile nikah törenlerinde çekilen kareleri peş peşe yayınlayan oyuncu, eşine şu duygusal mesajı iletti:

"İki yıldan uzun bir süredir yalnızlıkla mücadele ediyordum, şimdi ise yeni bir başlangıç için şükrediyorum. Seni seviyorum ve inşallah ailemizle çok uyumlu bir hayatımız olacak. İnşallah cennette de birlikte olacağız. Şimdi ise birlikte umuda koşma zamanı..."

RESHAD STRİK KİMDİR?

Reshad Strik, 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın Canberra şehrinde Boşnak kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Central Coast bölgesinde büyüyen Strik, gençlik yıllarında sörf ve boks gibi sporlarla ilgilendi. Ulusal bir reklam filminde rol aldıktan sonra Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'ne katıldı.

whatsapp-image-2024-06-10-at-16-44-42.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.