Galatasaray Barcelona’nın yıldızına gözünü dikti! Sarı kırmızılılar harekete geçti

Galatasaray Barcelona’nın yıldızına gözünü dikti! Sarı kırmızılılar harekete geçti

Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde bulunan Barcelona’nın yıldız oyuncusu için sarı kırmızılı yönetim harekete geçti.

Süper Lig'in sonlarına doğru yaklaşılırken, şampiyonlukta oldukça avantajlı konumda olan Galatasaray yeni sezon için transfer çalışmalarına başlamış durumda.

Sarı-Kırmızılı yönetimin birçok yıldız oyuncuyu gündemine aldığı öğrenilirken, en son elde edilen bilgilere göre bu yıldızlardan biri Barcelona’da forma giyen İlkay Gündoğan oldu.

Picture background

Yağız Sabuncuoğlu resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada sarı kırmızılılar, daha önce Galatasaraylı olduğunu birçok kez dile getiren Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan için harekete geçti.

Sosyal medyada yer alan açıklamaya göre, Galatasaray yönetimi, önümüzdeki transfer döneminde İlkay Gündoğan'a kesin olarak teklif yapacak.

Barcelona'da takımın performansına yaptığı eleştirilerle sık sık gündeme gelen İlkay, Katalan ekibinde birçok kez eleştirileri oklarının da hedefi olmuştu.

Picture background

Tecrübeli orta saha oyuncusunun Barça'da yaşadığı bu sorunlar, sezon sonu ayrılık ihtimalini daha da kuvvetlendirirken, Galatasaray da bu fırsattan yararlanmak istiyor.

33 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon çıktığı 49 resmi maçta 5 gol ve 13 asist ile takımına büyük katkıda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.