Fatih Tekke muhabire patladı

Fatih Tekke muhabire patladı

Alanyaspor teknik direktörü Fatih Tekke ile yayıncı kuruluş muhabiri arasında maç sonunda yaşadığı gerilim dolu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftası kapsamında Alanyaspor kendi evinde Beşiktaş’ı ağırladı. Alanyaspor’un kendi yuvası olan Alanya Oba Stadyumu’nda başlayan nefes kesen mücadele 1-1’lik skorla son bulurken, iki takımda 1’er puana razı oldu.

Kıran kırana geçen maçta Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Jackson Muleka 61’inci dakikada atarken, Alanyaspor’un tek golünü ise 79’uncu dakikada Ahmet Hasan kaydetti.

Beraberlikle sonuçlanan nefes kesen maçın ardından yayıncı kuruluşa röportaj veren Fatih Tekke, kendisine yöneltilen soru üzerine sinirlendi.

Yayıncı kuruluşun muhabiri Fatih Tekke'ye, “Maça baktığımız zaman, iki takımdan biri, diğerine üstünlük kurabildi mi?” sorusunu sordu. Fatih Tekke ise bu soruya kızarak, “Bizim maçtan mı bahsediyorsun? 90 dakika her istatistikte biz üstündük.” Şeklinde sert bir mizaç ile cevap verdi.

Alanyaspor’un başında bulunan tecrübeli teknik direktör Fatih Tekke’nin muhabire gösterdiği sert tepki, sosyal medyada gündem oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.