Erzincan seferine giden uçak Ankara'ya acil iniş yaptı

Erzincan seferine giden uçak Ankara'ya acil iniş yaptı
AJET havayolu şirketine ait Ankara-Erzincan seferi gerçekleştiren yolcu uçağı, bomba tehdidi nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Ankara'dan Erzincan'a gitmek üzere havalanan AJet havayolu şirketine ait VF4150 sefer sayılı uçak, bomba tehdidi sebebiyle kalkış yaptığı Ankara Esenboğa Havalimanı'na geri dönüş yaptı. Boeing 737 model uçağın içerisinde bomba bulunduğuna dair yapılan ihbar üzerine gece 23.55'te başlayan yolculuk, 40 dakika sonra güvenlik prosedürleri gereği sonlandırıldı.

aw196385-03.jpg

Olayın ardından yolcular acil olarak uçaktan indirilip güvenli bir alana alındılar ve uçak, emniyet birimlerince detaylı bir şekilde arandı. Yaklaşık 30 dakika süren titiz aramalar sonucunda, bomba ihbarının gerçeği yansıtmadığı anlaşıldı ve uçuşun asılsız bir alarm nedeniyle kesintiye uğradığı belirlendi.

aw196385-01.jpg

Yolculardan Murat Bozdelen, olay anını ve yetkililerin yetersiz bilgilendirmesini dile getirirken, Ayhan Akkaya ise yaşanan belirsizlik ve güvenlik güçlerinin müdahalesi sonrası duyduğu endişeyi ifade etti. Yolcular, olayın ardından yaşananlar ve gelecek uçuşlar hakkında daha fazla bilgi talep ediyor.

aw196385-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.