Erken seçim tarihi belli oldu! Canlı yayında açıkladı

Erken seçim tarihi belli oldu! Canlı yayında açıkladı

O isim bomba iddiayı patlattı. O tarihte erken seçim olacak.

Türkiye siyasetinde normalleşme adımları atılırken uzman isimden flaş iddia geldi. Hükümet o tarihte erken seçime gideceği iddia edildi.

HalkTV’de yayınlanan bir programa konuk olan siyasal iletişimci İbrahim Uslu, gelecek genel seçime dair çarpıcı iddiaları kamuoyu ile paylaştı.

dr-ibrahim-uslu-kimdir-fox-tv-calar-saat-konugu-13946050-1835-amp.webp

O TARİHTE ERKEN SEÇİM OLACAK

İbrahim Uslu Türkiye’nin 2018’den bu yana ekonomik türbülansın eşiğinde olduğunu 2026 gelindiğinde seçmenlerin 8 yıldır bu türbülansın içinde mücadele vermiş olacağını kaydetti. Ekonomik kayıpların 1-2 yılda telafi edilmesinin imkanı olmadığını söyleyen İbrahim Uslu, “Bu durum düşünüldüğünde Erdoğan 2027 yılında erken seçime gitmek zorunda kalacak. Tek yolu bu.” İfadelerini kullandı.

d-okqgk-mksuoy8ehcpxza.webp

ERDOĞAN DÖNEMİNİN SONUNA GELİNDİ

Vatandaşın yola Erdoğan’la devam etmek istemesi için hiçbir neden kalmadığını dile getiren Uslu, son seçimlerdeki performansların da bunu gösterdiğini söyledi. AKP’nin yalnızca son seçimde oy kaybetmediğini aktaran İbrahim Uslu, 2018’den bu yana düzenli şekilde oy kaybettiğini ifade etti.

805741image1.jpg

“Artık görünen tabloda Erdoğan döneminin sonuna gelindi.” diyen İbrahim Uslu, bunun en önemli sebebinin de seçimle arasındaki anayasal engel olduğunu aday bile olsa seçmenden alacağı yanıtın parlak olamayacağını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.